Projectinrichting

Rob Oost is sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van projectstoffering. Of het nu gaat om harde of zachte vloerafwerking, gordijnen, inbetweens, raamdecoratie, of zonwering. Elk interieur krijgt de juiste uitstraling.

Stoffering
De vloer is bepalend voor de uitstraling van een woon-, leef- of werkomgeving. Afhankelijk van het gebruik kunt u kiezen voor zachte, maar ook harde vloeren, zoals PVC, linoleum en rubber. Met ons brede assortiment en de jarenlange ervaring hebben wij voor elke ruimte een oplossing.

Daglichtwering
Warme zonnestralen zijn heerlijk als je vrij bent. Maar soms lastig tijdens het werk. De ruimte warmt op en het felle licht kan het lezen van een computerscherm onmogelijk maken. En zo is een werkplek opeens geen prettige plek meer. Belangrijk bij daglichtwering is de lichttransmissie en de soort, kleur en dichtheid van het materiaal. Wij kennen alle materialen , weten hoe ze zich gedragen en adviseren u hier graag over.

Projectinrichting
Als het gaat om inspirerende interieurontwerpen, van compleet interieur tot stoel of tafel, of het leveren van representatief projectmeubilair, dan werken bij wij samen met DNA Projecten uit Dokkum.

Deze site geeft u een indruk van onze kennis, ervaring en mogelijkheden. Onze gedrevenheid en no-nonsense mentaliteit ervaart u het beste tijdens een persoonlijke kennismaking. Neem hier contact met ons op!

ONZE REFERENTIES

© 2024 Rob Oost Projectinrichting BV, alle rechten voorbehouden | Realisatie: TGJ Communicatie