Over ons

Een familiebedrijf met passie voor interieurstoffering. Op 17 mei 1965 gestart aan het Noordvliet in Leeuwarden door vader en moeder Oost. Wat begon als een winkel in vloer- en raambekleding werd nadat zoon Rob in 2002 de dagelijkse leiding had overgenomen al snel omgetoverd tot een professioneel bedrijf gericht op projectinrichting. Een verstandige koerswijziging, kijkend naar de klinkende namen op de referentiepagina. En dit zijn geen eendagsvliegen, zo werkt Oost al sinds 1984 tot volle tevredenheid voor NHL Hogeschool Leeuwarden.
 
Sponsor beste vrouwelijke karateka
Rob Oost Projectinrichting BV sponsort voor het seizoen 2017 en 2018 Samantha van Lokven, pupil van Shihan Raymond Snel uit Leeuwarden. Nederlands beste vrouwelijke karateka die een greep wil doen naar de Olympische spelen van 2020 in Tokio.

Directeur Rob Oost ligt karatesport na aan het hart: “De mentaliteit die bij karate hoort vind ik belangrijk: professionaliteit, discipline en doorzetting. Ergens echt voor willen gaan, als je een doel voor ogen hebt. Dat heb je nodig als je iets wilt bereiken in het leven. Of het nu om sport gaat of om het runnen van een eigen bedrijf. Ik heb veel vertrouwen in Samantha van Lokven. Wij gaan ervoor!”

Met de verbinding aan Samantha van Lokven doet Rob Oost Projectinrichting als sponsor z’n intrede in de karatesport. Het logo en de naam Rob Oost Projectinrichting is te zien zijn op alle uitingen rondom Samantha.
 
Leerbedrijf
Rob Oost biedt leerling stoffeerders graag een mooie leerplek om zichzelf te ontwikkelen binnen een professionele organisatie met enthousiaste collega's. Wil je een uniek vak leren en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust eens contact met ons op.
 
World Vision
Rob Oost wil groeien en succesvol zijn. Nieuwe dingen ontwikkelen en steeds de horizon verleggen. Kinderen hebben diezelfde ambitie! Via World Vision heeft Rob Oost zich als ondernemer op een eigen en bijzondere manier verbonden aan de meest kwetsbare kinderen in armoede.


 
ONZE REFERENTIES

© 2024 Rob Oost Projectinrichting BV, alle rechten voorbehouden | Realisatie: TGJ Communicatie