Duurzaam

Wij staan voor duurzame en verantwoorde projectinrichting en besteden daarom bij elk project veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Het welzijn van ons als mensen gaat verder dan die ene schoolkantine of vergaderruimte. Er is maar één wereld en daar moeten we zuinig op zijn. Wij zijn als projectinrichter mede verantwoordelijk voor het milieu. Daarom voeren wij een duurzaam beleid op inkoop, energie, materialen, vervoer, recycling en ga zo maar door.

Onze klanten vinden het steeds belangrijker om samen te werken met duurzame partijen. Wij doen uitsluitend zaken met leveranciers die voldoen aan de eisen op het gebied van kwaliteit (ISO 9001), milieu (ISO 14001) en arbo en veiligheid (ISO 18001).   

Veilig en zeker
Zo werken wij voor onze klanten sinds jaar en dag samen met Uzin Utz Nederland (voorheen Unipro). Zij leveren merken als Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex. Kortom, alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren.

Ook Uzin Utz vindt duurzaamheid belangrijk. Dat zien we terug in het assortiment, de verpakkingen en de productie in de "groenste" fabriek van Nederland.

Door het Garant-Systeem van Uzin Utz krijgt u minimaal 5 jaar zekerheid. Kiest u voor een emissiearme oplossing, dan krijgt u daar 5 jaar extra garantie. Dus 10 jaar zekerheid. En ook eventuele gevolgschade is gedekt.


 
ONZE REFERENTIES

© 2024 Rob Oost Projectinrichting BV, alle rechten voorbehouden | Realisatie: TGJ Communicatie