Verbouw gemeentehuis Waadhoeke in Franeker opgeleverd

Geplaatst: 27-12-2017

Gemeentehuis de Waadhoeke
Rob Oost is al vele jaren een belangrijke speler op het gebied van kantoorinrichting. Hoe creëer je een prettige werkomgeving waarin iedereen zich thuis voelt? Hoe kun je snel en efficiënt inspelen op ontwikkelingen in organisaties? Rob Oost Projectinrichting heeft hier altijd een passend antwoord op. Zo ook bij het onlangs opgeleverde gemeentehuis "De Waadhoeke" Franeker.

De ingrijpende verbouwing was nodig, vanwege de komst van de fusiegemeente Waadhoeke per 1 januari 2018. Medewerkers van de huidige gemeenten Franekeradeel, het Bildt, Menameradiel en een aantal uit Littenseradiel werken vanaf dit jaar vanuit Franeker.

Rob Oost voldeed bij de aanbesteding ruimschoots aan alle gestelde voorwaarden en kreeg van de gemeente de prachtige klus om zo'n 5.000 m2 tapijttegels, PVC vloerbedekking en Schoon-Loop-Zone's aan te leggen. Een werk waar vele patronen in aangebracht mochten worden. Inmiddels zijn alle ambtenaren en is het college volop aan het werk in het verbouwde gemeentehuis en ziet Rob Oost terug op een prachtig project.


Meer nieuws


© 2024 Rob Oost Projectinrichting BV, alle rechten voorbehouden | Realisatie: TGJ Communicatie